Nu är det bara att vänta och se =)

Våran annons på hemnet:

http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/291115

lista...

Hittade en lista hos Jessica som var lite rolig:

Rolig

Enligt listan i min telefonbok:

Har du kysst nummer sju?
hehe nej, det är ju Anders... Michaelas pojkvän
Har du träffat nummer nio i veckan?
Nej, det var typ 4 år sedan jag träffade henne...
Älskar du nummer tio?
Nej, det är en "ytlig bekant"
Är nummer elva en sötnos?
jaa, det är ju Ceci
Är nummer femton en bästis?
haha nej, men en bra kompis till min dotter =)
Har nummer sexton gått i samma klass som du?
nej, men i klassen under mig i Vreten =) Det är Ela!
Brukar du hänga med nummer nitton?
Brukade! När vi typ gick i högstadiet
Är nummer tjugo bra?
Absolut! (evelina)
Gillar du nummer tjugosex?
haha IQ-svar ba! Nja kan väl inte påstå att jag gillar det... eller ja det beror väl på vem som har pratat in ett meddelande.
Vet du om nummer trettioett har ett förhållande?

japp, det har han

Hur känner du nummer trettioåtta?
Det är min kusin
Är du intresserad av nummer fyrtiotvå?
Eh, nej... Det är ju Linéa liksom?
Hur länge har du känt nummer fyrtionio?
Chefen haha! Har känt honom sedan i Juni i år =)


hej igen!

Oj oj oj vad vi har haft att göra här hemma inför fotningen och grejer... Men nu är det äntligen klart så i morgon finns bilderna förhoppningsvis ute på hemnet =)

Kom på att jag har väl glömt att lägga in kort från kryssningen?
Haha vilken sjuk jävla resa det var! Orkar inte återberätta för det känns ändå som att: för att förstå det roliga måste man ha varit med... förstår ni hur jag menar?

Men men, slänger in ett par bilder då:

                     


=)

Ville bara säga:

Rockklassiker-kryssning i kväll!!!
Faan vad kul det ska bli!!!!

Kontrakt

jaha nu finns ingen återvändo =)

Idag har vi skrivit kontrakt på det nya radhuset! Nu kommer vi byta upp oss från en trea på 80 kvadrat till en femma på 134 kvadrat! Yippie!!!!

Så nu börjar hela den här cirkusen med att få ut allt för visning och budgivning.

Lite sent kan tyckas.. då vi ska flytta in i december... MEN det var ju faktiskt så att vi hade en familj som ville flytta hit och då skulle vi ha sålt utan mäklare... men de bestämde sig till slut för att de inte hade råd... tyvärr.... allt hade varit så mycket enklare då... men men, nu får vi göra så här...

Som det ser ut nu så är det visning här den 5 oktober, så nu är det homestyling på hög nivå vill jag lova =)

god morgon

eller...morgon iaf.

Har nu lämnat barnen i skolan och på dagis.
Hade bestämt mig för att städa när jag kome hem för att idag eller i morgon kommer mäklaren hit... men jag fastnade framför datorn.... typiskt!

Haha, nä om man skulle ta tag i det jag skulle då....

Vilken natt!!!

Igår när jag hämtade Elise från skolan gick vi hem och åt mellanmål. Efter det klagade hon på att hon hade ont i magen... det gick i perioder och till slut vid 19-tiden gick jag med på att ta bort korsetten. Det hjälpte inte dock...

Det hördes att hon hade riktigt ont och jag tänkte att hon kanske var hungrig. Vi lagade mat och hon fick i sig 1 och ½ pannkaka, men sen kunde hon inte äta mer för att det gjorde för ont att sitta upp. Jag bad henne att lägga sig i fosterställning och då kändes det lite bättre sa hon. Men bara för en stund, sen var det igång igen!
Gav henne enalvedon, men det blev inte bättre. Ringde då vårdguiden för att jag misstänkte att det var blindtarmen.
Hon bad Elise att stå upp, vilket hon kunde, sen ville hon att hon skulle hoppa, men det gjorde för ont... hm, ja vi får nog avvakta lite och se sa hon i telefonen, för Elise hade ingen feber.

Vi väntade, men sen vid 22.30 fick hon jätteont igen, den här gången kunde hon inte ens resa sig ur sängen och absolut inte stå upp! Nä nu åker vi in tänkte jag, men ringde vårdguiden igen iaf. Han sa då att om hon har så ont som hon verkar ha (han hörde henne i bakgrunden) så tycker jag att ni ska åka in. Ok, tänkte jag... och hur ska det gå till? Hon kan ju inte ens sitta upp. Han sa då att han skulle koppla mig till en liggande sjuktransport. När jag pratade med honom där så sa han att Nynäshamns ambulans var på väg till Sös så det skulle ta ett tag att komma hit.
Just då kräktes Elise och då blev det lite bättre i magen. Så vi bestämde tillsammans med "ambulans-killen" att vi skulle avvakta och se om det blev värre igen för då skulle vi sätta oss i bilen och om det visade sig att det inte gick skulle vi ringa igen för då skulle dom möta upp oss på vägen..

Men till slut somnade hon och sov fram till 01.00 ungefär, då börjades det igen... jag gick in till henne och hon kräktes igen, sen ville hon bara sova. Jag la mig bredvid henne och masserade magen.
Sen smågnällde hon lite hela natten, men inte alls lika farligt som innan. Det slutade med att jag sov kvar hos henne inatt. Haha hon har en växasäng... och den är ju inte jättebred liksom =)
Men men, vad gör man inte?

Idag är hon hemma med mig, och hon ligger fortfarande och sover... 

Oj oj oj

Det var ett tag sedan jag bloggade ser jag.... men har liksom inte haft nån lust....

Har haft lite annat att tänka på. Dels så har jag jobbat och när jag kommer hem prioriterar jag barnen...inte datan...

Sen är vi på väg att flytta... eller ja vi måste ju sälja vårat radhus först... men hela grejen runt det här har tagit mycket tid och energi... det har varit snack med banken om lån, vi har intressenter som vill flytta in här, vi har kontakt med en mäklare... men ska vi verkligen sälja genom en mäklare? Vad tjänar vi mest på? Ju mer vi säljer för här... ju mindre månadskostnad får vi när vi flyttar... Ja det är mycket att tänka på...

Men men det blir nog bra till slut! Just nu ser jag fram emot att båda barnen får ett EGET rum och att vi har ett rum över tom som vi inte vet vad vi ska göra med... kanske en walk-in-closet? *blink blink älskling*

RSS 2.0