Fest på G

Ja inte förrän i morgon, men ändå :-)
Det var länge sedan jag festade på riktigt... måste ha varit senaste kryssningen tror jag...
Det blir ju inte riktigt så ofta när man har barn. Men vad gör väl det? Känns nästan som att man har växt ifrån det lite... fast som sagt NÄSTAN hahaha.

Idag ska det tydligen bli fint väder... och jag som hade tänkt att städa... väntar nog tills i eftermiddag med det.
På dagen ska jag nog passa på att städa ute ist. Började att klippa häcken igår kväll men det blev så mörkt, så jag tänkte fortsätta idag. Det är en jävla massa häck! Men det blir nog bra när det är klart... men eftersom det är jag som klipper och att jag inte är så lång så blir den my6cket lägre nu än vad den var innan :-)
Men det gör inget, den kan behövas klippas ner en hel del...

Jaha kul information att läsa om liksom... men men har inte så mycket annat att berätta faktiskt :-)

Sökte ett jobb jag gärna vill ha i onsdags... hoppas att hon ringer och har ett positivt besked till mig! Fast det blir nog inte förrän nästa vecka tror jag... Håll tummarna åt mig nu!

uppe med tuppen

igår hade jag lovat barnen att vi skulle baka idag, och för att få dom i säng igår kväll så sa jag att dom var tvugna att sova så att dom orkade upp på morgonen när vi skulle baka... och dom tog ju mig på orden vill jag lova!
Kvart över fem!!! Kom Elise och väckte mig och frågade om vi skulle baka... eeeh, nej? Inte nu va!?
En halvtimme senare kommer Tilda:
-Baka??
-Nej inte nu. Svarade jag.
-Nä, frukost först sen baka säger hon då...

Vi gick upp och åt frukost men jag lyckades få dom att vänta tills kl var 10 iaf innan vi bakade.
Vi gjorde kärleksmums och för Tilda är ju inte riktigt det att baka ska ni veta.... för ska man baka (enligt Tilda) så ska man ju kavla och använda pepparkaksformer :-)
Så jag gjorde faktiskt lite trolldeg som dom fick leka med ist.

Lite senare på dagen hade vi fika hemma hos oss (ute) med några grannar.
Insåg då att vi MÅSTE fixa en grind av nåt slag... för jag får inte en lugn stund när Tilda är ute... hon är överallt hela tiden och springer gärna bort från tomten...
Sen var jag ju ensam med barnen idag för att Adde var iväg och körde cross.

Jaha annars då? Försökte få med en annan granne till freja idag, var så grymt sugen på att käka planka och ta en öl eller två... men hennes gubbe skulle jobba så hon var tvungen att ta barnen... det var lite tråkigt...

Nä, om man ska försöka få tag på ännu en "granne" så jag får sällskap :-)
Älsklingen är ju fortfarande iväg med sin nya fru (crossen) hahaha

Elise kör cross.

Ja Elise tjatar ju som bara den här hemma om att hon vill örja köra cross.
När grannen då säger att dom ska sälja deras dotters cross för att hon inte vill köra så blev ju Elise helt till sig :-)
Snälla kan vi inte köpa den???

Vi tänkte att innan vi köper någon cross till henne så vill vi ju att hon provar att köra, visst man kan ju inte köra första gången man sätter sig på den... det krävs ju lite tråning. Men vi ville mest se om det var så att hon tyckte att det var kul eller om hon tycker att det är läskigt!

Hon tyckte att det var jättekul och var inte alls rädd :-)

Här kommer lite bilder på när hon åkte. Dock var hjälmen lite stor hehe.

    

Till anonym:

Haha ja det är tur att vi alla har olika smak :-) Själv gillar jag den och skiter fullständigt i om du gör det eller inte :-)
Och anledningen till att jag tatuerade över barnens namn var för att jag tyckte att dom tatueringarna var fula.
Gör om gör rätt heter det ju så jag ska sätta barnens namn på något annat ställe och då i en snyggare stil!

Hamnvik

Dagen har spenderats på hamnvik idag, fast kan inte påstå att det var riktigt så bra väder... men barnen var ju nöjda iaf!
En annan tycker ju om när solen verkligen steker och att det nästan är för varmt haha!

Helena: nej det blir inga andra före och efter-bilder haha!

Nej det blir ett kort inlägg nu för jag ska ta och röja lite här hemma... Det blir ju lätt stökigt när man är hemma med båda barnen :-)

Design!?

Nån som har lust att fixa en ny design till mig förresten... dom korten jag har känns ju inte så aktuella... alltså jo jag är ju fortfarande gift.. men det var ju ett tag sedan vi gifte oss.
Vill ha lite mer "vardagliga" kort nu... och så känner jag för en mörkare design typ svart... eller jag vet inte.

Ni som kan får gärna höra av er!

Tack på förhand!

tjolahej

Dagen har spenderats hemma hos Fia idag. Mycket trevligt och barnen levde rövare som vanligt haha!
Alexandra var även på besök med sina barn... vad dom hade växt! Tyckte inte att det var såå länge sedan jag såg dom, men jo tydligen! :-)

Riktigt tråkigt väder just nu.. fast vi fick en liten solstund mitt på dagen så då passade vi på att gå ut i lekparken med barnen.

Nej nu har barnen torkat efter badet så nu är det dags för dom att hoppa i säng.
Andreas är inte hemma ännu (han har varit och tatuerat sig). Så jag får lägga båda barnen själv.. annars brukar vi turas om.

På tal om tatuering.. jag kom på att jag aldrig la in någon bild på min som jag pratade om förut.
Men det är bara för att den inte har blivit klar ännu... det har kommit lite saker emellan både från mitt håll och tatuerarens...
och nu känner jag inte för att göra klart den förrän efter sommaren... blir ju jobbigt om det blir tok-fint väder.. då får jag ju ändå inte vara i solen med tatueringen...

Hur som helst.. det jag skulle komma fram till varatt jag lägger in bild nu iaf även fast den inte är klar:
Det här är då hur det såg ut från början och sen körde vi igång..


Här bytte vi ut den första röda färgen (som syns på stjärt-fenan) till den mer klar-röda.
Jag gillar mönstret på huvudet extra mycket


Det här är den senaste bild jag har, fast vi har dock hunnit längre än så på tatueringen..


Nej ska faktiskt se om jag får tag på tatueraren så han kan skicka över dom sista bilderna... eller så kan jag ju be Andreas att fota ikväll... ja det blir nog lättast :-)

Blixtrar och dunder!

Satan vad det har regnat idag och åskat och blixtrat! Har gått med ont i magen och huvudet hela dagen... tycker att det är så fruktansvärt obehagligt...

Var iväg på ett ärende till sthlm södra idag och vi åkte ganska tidigt Elise och jag.... jäklar vilken åska!... usch. nej vart var jag nu då? Jo, vi åkte tidigt ja och då var det sol och varmt ute så både jag och Elise åkte i shorts och linne... när vi sen skulle hem då började det... och SJÄLVKLART när man åker kommunalt till Nynäs så är det nåt som skiter sig!
Tåget mötte inte upp i v-h, fick vänta 40 minuter där sen var det typ 100 signalfel på vägen hem så vi missade bussen och fick vänta 20 minuter till... men men så är det att bo här, det är bara att vänja sig...

Annars då? Jo livet rullar på i lagom takt. Snart semester för oss :-)

Att se fram emot nu då? Garagefesten ska bli kul! Och helgen efter det ska jag träffa några klasskompisar för att ta ett par öl på söder, det ska också bli skoj!

Semesterplaner har vi inga direkt... Ska försöka få tag på farfar min för att se om vi kan komma och hälsa på honom på Öland... då kan vi passa på att gå till Ölands djurpark och sen på vägen hem förbi Gränna och titta när dom gör polkagrisar. Det var lite som tradition för mig när jag var liten. Då åkte vi ofta och hälsade på farfar och varje gång vi åkte hem så fick vi åka dit och titta och köpa med oss polkagris-klubbor och grejer :-)

Ja sen ska vi till Utö över en helg eller nåt och hälsa på kompisar. Så nej några större planer har vi inte. Känner lite som så att när det är semester så vill jag nästan kunna ta dagen som den kommer... och inte stressa.

Nä nu ska jag nog ta och göra lite nytta här hemma eller nåt.

Ha det bäst!

RSS 2.0