Frisk... men ändå inte...

Ja nu är jag frisk, och har varit det ett tag =)

Har bara inte haft tid att uppdatera bloggen... har lite annat som jag prioriterar efter jobbet!

Ja som rubriken lyder... att jag ändå inte är frisk... det har att göra med att jag känner mig "sjuk" psykiskt...
Ska förklara:
Jag har fått bilder från senaste röntgen...och det såg inte bra ut alls, skoliosen har ökat!

Vet inte vilket ben jag ska stå på just nu... för att innan jag fick se bilderna så har jag hela tiden sagt att jag nästan hoppas att det har ökat för att då gör dom någonting iaf... men nu i efterhand så insåg jag att det var bara mitt skal utåt... försökte nog förbereda mig mentalt genom att tänka så... men inte ens mig själv kunde jag lura...

Känns verkligen jättejobbigt just nu och nåt av det som gör mig så arg är att jag beställde hem dom där bilderna... varför gjorde jag det!!? Jag ville ju egentligen inte se... inte inse tror jag...
Och nu har vi inte tid till läkaren förrän den 26 november... det är ju jättelång tid kvar!
Det enda jag kan tänka på just nu är den där bilden... hade nog varit bättre om jag inte hade sett nåt förrän vi var hos läkaren...
Men men.. det är lätt att vara efterklok!

Nej... mår riktigt dåligt psykiskt just nu... tycker så synd om Elise!!!
Men jag vet att hon klarar det här, det är en stark tjej!

Jag hoppas bara att vi har fattat rätt beslut alla gånger vi har mött dessa motgångar!
Vill ju bara det som är bäst för henne, men det är inte alltid så lätt att veta vad som är rätt...

Sjuk...

Fan vad det suger att vara sjuk... har inte mått så här dåligt på länge faktiskt...


Vaccinera sig??

Har en fråga till er som läser min blogg... hur ställer ni er till att vaccinera er mot svin-influensan?

Kan själv säga att vi kommer göra det hela familjen...

Men tänkte bara att det skulle vara kul att höra hur andra tänker göra. Varför eller varför inte liksom?

Röntgen

Ja om en stund åker vi iväg till sjukan och röntgar Elise igen.

Så då får vi se om ryggen har blivit ännu mer sned... Eller aa vi får ju egentligen inte veta någonting idag... det är ju bara en röntgen, inget besök... så när vi har varit där idag så får vi säkert vänta en tre-fyra veckor på svar...

Vet inte riktigt vad jag hoppas på... på ett sätt så vill jag ju att kröken har ökat mycket nu så att vi får ta tag i allt det där med operationer.... Men å andra sidan så vill jag ju inte att den ska ha ökat alls heller för då kanske vi slipper operation HELT! Men sen är det ju så att om den bara har ökat lite så blir det ju samma visa igen... vilket innebär en ny röntgen om ett halvår... och hur länge orkar man hålla på liksom...?

Ja inte är det lätt inte... =(

Det sägs att det finns en mening med allt... men vet inte riktigt om jag ska tro på det... fast å andra sidan så försöker jag se det så här: alla barn skulle inte klara det här lika bra som Elise, kanske just därför hon fick det här. Sen är det så också att alla föräldrar skulle inte klara av allt som vi har varit med om heller, visst det har varit nåt fruktansvärt jobbigt!!! Men vi har klarat det!

Önska oss lycka till nu så får vi se vad som händer...


Skridskoskola

Idag har Elise varit på skridskoskolan för första gången. Det började förra helgen men då var hon på kalas så hon kunde inte gå då.

Det gick iaf jättebra idag och hon tyckte att det var kul!
Och inget gnäll heller, som det brukar vara när hon åker skridskor hehe. Kanske har å göra med att hon hade nya skridskor idag. Och inte vilka skridskor som helst... utan Oliwers gamla!! Haha hon är så söt Elise.
Hon är ju lite småkär i en kille som heter Oliwer (min "granne" Helenas son).
Och hon brukar få kläder som han har växt ur :-) Dom kläderna används ju flitigt vill jag lova *ler*

Det bästa var nog en gång när jag hade köpt nya mjukisbyxor till henne... hon var väl inte så där jätteförtjust i dom för dom var ju lite långa... och hon har alltid hatat att ha strumporna utanför...MEN så sa jag till henne att Oliwer brukar ju stoppa in byxorna i strumporna... ja men då minsann då gick det bra...? hahaha
Eller aa det gick inte så bra till en början för hon tyckte inte att jag gjorde rätt... jag var ju tvungen att göra så som Helena gör!! Men nu har jag fått se hur man ska göra så nu är det inga problem längre :-)

Ja åter till skridskoskolan då, ja hon var jättenöjd och vill gärna fortsätta. så det var lite kul!
Hon vill även dit i morgon på allmänhetens åkning... men vi får se om hennes pappa har lust att åka då... själv e jag inte så himla förtjust i att åka skridskor hehe.
Fast en sak jag regarade på idag var att det var ju en del föräldrar med på isen, och dom har ingen hjälm på sig?? Tycker faktiskt att man ska föregå med gott exempel när man är på en skridskoskola...

Ledsen i ögat...

Har precis skrivit ett nytt inlägg i Elise´s blogg... det slutar nästan alltid i tårar...konstigt det där.

Tror att jag "går in" i mig själv på ett annat sätt när jag skriver där.

Till vardags trycker jag nog bort alla tankar om Elise skolios... visst jag påminns om det varje dag, när hon äter och har huvudet på sne, jag måste påminna henne om att ha huvudet rakt... när jag ska sätta upp håret i två flätor tex och kammar bort allt hår från nacken, då ser jag det... när hon ska på med kläder på morgonen, när hon ska av med kläderna på kvällen, när hon ska duscha eller bada...När folk frågar om det...
Ja det går ju inte att undvika... men jag behöver ju inte göra mer än att se det då... eller vad jag ska säga...

När jag skriver om det så kommer alla känslor fram...Då går jag in på djupet och nästan känner skuld.. och så tycker jag så synd om henne!... Då kommer den här känslan av: VARFÖR!? varför just hon?? Kunde inte jag ha fått det ist, kan man inte bara få ta sina barns smärtor och problem?

Sen tänker jag också.. hur känner hon? Hon är ändå bara 7 år... mår hon dåligt över det här? Det verkar absolut inte så, hon är så grymt stark den här tjejen!
Är jag ledsen i "onödan".. hon kanske inte alls mår dåligt.... ja jag vet inte...
Jag hoppas verkligen att jag mår sämre än vad hon gör!

Vill ni läsa bloggen om hennes skolios kan ni gå in här: http://elisekampmotskolios.blogg.se

Rosa oktober

Nu är det oktober, och den rosa månaden till förmån för bröstcancer.



Bröstcancer är den vanligaste formen av Cancer hos kvinnor, Varje dag får någon det hemska beskedet. Då väntar oftast en mycket jobbig kamp och vi vill väl göra den kampen lite lättare!



SMSA: BESEGRA 1526 till 72988 så skänker du 50 kr.




Glöm inte att känna och klämma lite extra på tuttarna nu, Hittar man en knöl tidigt är chansen mycket stor att man blir frisk fort. Dock ska ni veta att dom flesta knölar folk känner i brösten är helt ofarliga. Dessutom har sverige den högsta överlevnaden i världen av just bröstcancer.

har bestämt mig!

Ja nu har jag bestämt mig för vad jag ska vara på halloween... skippade den andra idén som jag hade..

Den som jag kommer ha nu är grym! Hahaha ni får se eftre halloween vad jag ska vara...eller aa vad jag har varit blir det ju då :-)

Blev inga halloween-kläder...

Nope, budade på tre klänningar, men fick ingen...

Jag hade ju kanske kunnat få en om jag verkligen ville... men det verkade som att dom som budade emot mig inte hade någon gräns... och det hade jag.

Jag är inte villig att betala hur mycket som helst för ett par kläder jag kommer använda en enda kväll...

Så nu är jag tillbaka på ruta ett... ska jag helt ändra mig om vad jag ska vara kanske... hm... ja det blir till att surfa runt och kolla lite idag med tror jag...

Kom gärna med förslag på vad man kan vara....
Men jag vill inte vara nåt "vanligt" så skippa djävul, ängel, häxa mm...

RSS 2.0