Paus....

Ja jag kommer att ta en paus ifrån den här bloggen ett tag...

Det som händer i vårat liv just nu går att läsa på: http://elisekampmotskolios.blogg.se

Nära nu...

ja inte lång tid kvar till operationen nu! Den 8 september är det ju som sagt dags.. Vi fick veta att tiden kan komma att ändras så att vi var beredda på det.. men än så länge har vi inte hört något.

Börjar känna att oron börjar komma ifatt mig nu.. nu är det verkligen inte roligt längre..
Jag ringde till sjukhuset idag för att fråga hur det blir med övernattning.. jag menar vi vill ju båda sova kvar med henne.. men jag vet ju hur det brukar vara: bara en får stanna kvar.. Och mycket riktigt, så var det även nu.. jag förstår verkligen inte varför det är så.. jag menar: det är väl jättebra för barnet om båda föräldrarna har möjlighet att vara där hela tiden? Men nej då skyller man på brandsäkerheten.. man vill inte ha flera personer i rummet om det är så att det skulle börja brinna...?
Jag blev helt knäckt när jag fick höra det.. hur gör vi nu?? Jag kommer inte klara av att vara där själv.. och jag kommer absolut inte kunna lämna henne!!

Tipset jag fick av sköterskan jag pratade med var att prata med Ronald McDonald hus för att se om en av oss kunde sova där. Det ligger ca 5 minuter från sjukhuset. (ja först tyckte hon att vi kunde ta in på vandrarhem eller se om man känner någon som bor i närheten).
Hur som helst så ringde jag dit och hon sa att absolut fanns det plats för oss där! Ja för en av oss då.. Elise kommer ju att vara på sjukhuset hela tiden så.. En av oss får iaf sova i närheten...
Nu får vi se bara om vi får betala för det.. oftast så behöver man inte det, utan det är sjukhuset som står för det.. men gör dom inte det så är det bara för oss att betala 560:- per natt!

Tycker ändå att det är fel.. jag tycker att man ska kunna få sova tillsammans när man ska gå igenom sådana här saker.. man behöver stöd från varandra dygnet runt.. eller ja, jag behöver det iaf....




Tjaba

Ja som sagt Tilda har ju fyllt år.. och i söndags hade vi kalas för henne. Kan tyvärr inte lägga upp några bilder, för att vi hde inga batterier i våran kamera... men mina föräldrar hade med sig sin så dom fotade.. mamma försökte skicka korten till mig, men av någon anledning så hittar jag dom inte i datan just nu... så hon lägger dom på ett usb ist och lämnar det till mig på jobbet någon dag, så DÅ kan jag lägga in lite här.

Idag har Elise börjat i tvåan också... hjälp vad stor hon blev helt plötsligt! Och hon har ju börjat växa nu också.. kanske är det tillväxthormonerna? Hur som helst så berättade hon för mig att hon har minsann inga skor som passar... så efter att ha lämnat henne i skolan idag så åkte jag och Tilda till InterSport och köpte skor åt henne.
Jättefina svarta puma, och dom blev godkända av henne också.
Råkade också hitta en varsin jacka till ungarna. Dom var verkligen jättefina! Kände att det egentligen var Elise som behövde.. men dom var så fina så jag var tvungen att köpa en till Tilda också :) Eller ja hon behövde väl också en egentligen.. annars hade jag ändå behövt köpa till henne senare. Men till Elise var det som sagt viktigast, för hon behöver verkligen en vindtät jacka just nu.. jag är livrädd att hon ska gå och bli förkyld eller nåt! För då kan vi ju säga hejdå till operationen...! Hon har blivit lite snorig nu nämligen så nu är vi stenhårda här hemma... så fort hon fryser det minsta så måste hon komma in, eller iaf sätta på sig mer kläder.

jaha nehe, det var väl vad jag hade att säga idag...

Tilda 4 år!

Det var en förväntansfull liten tjej som inte kunde somna igår kväll...*söt*

Och uppe med tuppen var vi i morse..om inte tidigare.. gick fan upp vid 05.00!! Så det känns som att det här kommer bli en låång dag... jobbar till 19 ikväll... och med den otroligt braiga komunikationen till nynäs så är jag väl hemma runt 21 typ...

Jaja man fyller bara 4 år en gång... det är så man får se det!

Tänk att det här var hela 4 år sedan!!!

Tjaba

Dagarna rullar på och jag har inte riktigt prioriterat bloggen. Eftersom Adde har haft semester och jag har jobbat så har jag försökt spendera all ledig tid med honom och barnen...

Men annars då, vad har hänt?
Jag känner mig nu lugnare inför operationen och nu tror jag att jag bara längtar faktiskt!
Var nere på sjukan idag för att Elise skulle ta blodprov, dom vill se så att hennes kropp tar emot tillväxthormonet... om det inte gör det, eller om det går väldigt sakta så måste vi höja dosen. Inga krångligheter med det.
Men jag kände mig så otroligt stolt idag när vi var där... för i normala fall så brukar Elise vara näst intill hysterisk så fort hon ska ta en spruta (ja förutom dom hon tar i benet varje kväll då) men idag var det precis som att det var någon annans barn jag hade med mig haha. Hon var heeelt lugn och bara la fram armen och lät sköterskan sticka in nålen.. sen satt hon och tittade när blodet rann ner i rören och ställde massa frågor! Ni förstår inte hur otroligt skönt det kändes för mig! Nu känner jag mig lugnare när jag tänker på framtiden..hon kommer ju att ta en hel del prover isitt liv liksom.. och nu kanske det inte blir några problem när hon ska sövas heller... nu när hon har känt själv att det inte är någonting att vara rädd för!
Ja det var verkligen kul att se!

En helt annan sak: imorgon fyller min LILLA prinsessa hela 4 år! Lilla skrutt, hon börjar bli stor nu!
Vi ska upp tidigt tidigt för att sjunga för henne och ge henne frukost på sängen. Adde åker ju redan kl 6 på morgonen så för att han ska få vara med så är det väl 05.30 som gäller! Men men det ska nog gå bra :-)

Nu ska jag göra färdigt hennes paket tänkte jag.. dom är inslagna men jag har inte satt på nåt snöre än..och det måste man ju ha hahaha

Kram på er allihopa!

RSS 2.0