Veckans första sjukhusbesök

Ja idag var det hälsokontroll inför onsdagens besök. Det gick bra, bara det att Elise har blivit lite snorig... hoppas hoppas att det inte blir värre för då kommer det att ställas in. Hon började klaga på ont i öronen och halsen närvi kom hem och man kan ju hoppas att det bara är psykiskt!

Annars har det inte hänt nåt annat speciellt... somnade på dagen idag, guuud vad skönt det var! Jag vet inte varför, men varje gång jag har varit med Elise på sjukhuset så blir jag alldeles matt efteråt...hm, konstigt.

Blev lite irriterad nu för en liten stund sedan förresten då jag uppdaterade Elise blogg. Då var det någon som hade kommenterat... kommer inte riktigt ihåg vad det stod för att jag raderade på en gång... men det var nåt i stil med att jag verkar tycka synd om mig själv? Och att det verkade som att det var jag som behövde stöd, inte Elise för hon verkar ju intemå dåligt... Ja typ så, det var väldigt spydigt skrivet iaf...
Men som sagt, jag raderade kommentaren och valde att inte ens svara på det, för jag tycker inte att det hör hemma med tjaffs i den bloggen...

Nej nu säger jag tack och hej för idag!

Söndag...

Ja men visst, idag är det söndag... och i vanliga fall så brukar ju det innebära jobb i morgon, men inte den här gången inte...
Nej i morgon ska vi in till sjukan med Elise, det är en vanlig hälsoundersökning inför sövningen på onsdag.
Den kommande veckan ser alltså ut så här:
måndag: hälsoundersökning
tisdag: jobba
onsdag: Elise ska röntgas, först en helt vanlig och sedan en magnetröntgen, så det blir en heldag på sjukan.... för att sen på kvällen gå på föräldramöte i skolan.
torsdag: jobba
fredag: jobba först, men jag går tidigare för att jag själv ska till läkaren då.
Sen på fredag kväll har vi planerat att gå på bio jag och älsklingen. Vi har nu under veckan kollat igenom alla 6 Johan Falk-filmerna och tänkte då att vi passar på att se snabba cash. Det är inte ofta vi är överrens om vad för filmer vi ska se för vi har så sjukt olika smak när det gäller det. Så nu när vi har hittat nåt vi båda vill se så är det bara att passa på =)

Boooring...

Ja idag har jag verkligen tråkigt...
Andreas jobbar och jag är hemma med barnen... det ser ut som skit här hemma men jag har verkligen ingen lust att städa... behöver bada också... eller iaf duscha...

Hoppas att morgondagen blir bättre iaf. Då har jag planer på att åka hem till min arbetskamrat Helena. Hennes gubbe är borta i helgen och då tänkte jag ta med mig barnen dit och fika lite. För min gubbe kommer antagligen inte heller vara hemma i morgon... han ska ut i garaget och fixa, och även fast han säger att han inte blir borta så länge så vet jag att det kommer ta hela dagen hahaha.

Nä, ska väl ta tag i det här hemmet nu så att det faktiskt ser ut som ett hem igen...

Nu kände ni verkligen vilket givande inlägg jag precis gjorde eller hur!

Riktigt kass uppdatering haha

Ja men verkligen... man skulle ju kunna tro att jag har lagt ner bloggandet... men det har jag inte... eller aa en stund har jag väl gjort det.
Men nu ger jag mig på ett nytt försök. Sist jag skrev var innan jul om jag inte minns fel... så om man skulle försöka sig på en sammanfattning då:

*Jul firades hos svärfar med familj, juldagen kom mina föräldrar hit och annandag jul kom svärmor hit. Barnen fick massor av fina julklappar och dom var så nöjda så! Elise har kommit fram till att det faktiskt är vi som köper julklapparna och inte tomten... medans Tilda är helt såld på tomten han är ju skitcool =)

* Nyår firades hemma hos oss med Elise gudfar samt hans tjej och hennes son. Dom är även grannar till oss nu så det var nära och bra och skönt med tillgång till två ugnar med tanke på hur mycket mat vi åt!

* Har jobbat i mellandagar och så och barnen har varit på dagis och fritids. Tilda har tyckt att det har varit roligt medans Elise mest har längtat efter skolan. Hon gillar ju allt med läsa och skriva och så... och det blir det ju inte så mycket av på fritids.

*Har tjaffsat en hel del med skolan och har nu även varit till rektorn! Det är helt sjukt hur deras verksamhet fungerar faktiskt! Finns inte ens ord att beskriva hur det ligger till så jag tänker faktiskt inte lägga ner nån energi på att ens försöka förklara!

* Vi var ju som sagt på sjukan och fick besked om att Elise skulle opereras. Nu har jag tagit in det ordentligt och ser bara det positiva.
Röntgentiderna börjar rulla in nu också, så snart kan dom börja planera in en tid för den första operationen.
Härom dagen var jag på ytterligare ett besök. Det handlade om hennes vikt och längd som vi många har oroat oss över. Vikten visade sig vara helt ok. Men längden däremot... dom har räknat ut att hon kommer bli ca 140 cm lång i vuxen ålder. MEN saker börjar ju gå våran väg nu... så även i detta fallet. Elise kommer att få tillväxthormoner!!! Vilken underbar känsla det är att när man åker till sjukan så är man helt inställd på att läkarna kommer att säga att hon inte alls behöver några tillväxthormoner pga att jag inte är så stor (har fått höra det en hel del). Men när dom då säger att dom faktiskt tycker att hon ska få det... ja det är obeskrivligt alltså!

Jaha det var väl min lilla sammanfattning av det som har hänt.. ja det har ju hänt MYCKET mer än så.men men =)

Idag är det fredag och det känns... är helt slut verkligen.
Älsklingen har åkt iväg på grabbkväll.. han ska bada i utomhus-tunna eller vad det heter. Själv är jag hemma och ska mysa med barnen i soffan med chips och let´s dance =)

Hare så länge då och så ska jag försöka uppdatera lite oftare än vad jag har gjort nu hahaha.

RSS 2.0