Nu är Tilda färdigbadad och påklädd. Haha på tal om påklädd, jag älskar när barn ska klä på sig själva, eller alltså när dom ska bestämma själva vad dom ska ha på sig =) Kan verkligen bli dom mest märkliga kombinationerna!

Och på tal om kläder, det är vad jag ska ta hand om nu. Ska äntligen bli av med lite mer kläder från Elise och Tilda när dom var små. Har gett bort en hel del, men det finns fortfarande massor kvar... Och nu har jag fått höra att svärfars flickväns son ska få barn och det blir en tjej =) Så nu ska jag då ta och gå igenom typ 15 papperskasar med kläder. Vill ju inte ge bort sånt som tex har fläckar på sig som inte går bort och så...
Och sen finns det ju faktiskt kläder som man vill ha kvar pga olika anledningar... som tex Elise första kläder i storlek 40-45...

Slut på kalasande

ja nästan iaf, idag kommer grannarna över bara men sen är vi färdiga för den här gången =)

Igår hade ju Elise kalas för sina kompisar och efter det var det vuxen-kalas. Hon är jättenöjd med sin 8-års dag och har verkligen fått fina presenter!
Även fast hon mest spelar nintendo ds just nu, sötnosen.
Hon fick även en dagbok igår som hon började att skriva i, men jag fick minsann inte läsa vad det stod hahaha. Önskar att hon fortsätter att skriva i den och att hon sparar den för att kunna läsa i när hon blir äldre, skitkul ju. Synd att man inte har sina egna kvar...

Nu ropar Tilda och säger att hon har badat färdigt.. så ska ta och duscha av henne nu, återkommer om en stund...

Så länge fick man vara lycklig...

länkade ju till den andra bloggen för att det fanns roliga nyheter där... det varade inte länge... idag kom det tråkiga nyheter ist... faan, hur länge orkar man egentligen...?


Glöm inte bort min andra blogg =)

http://elisekampmotskolios.blogg.se  Finns roliga nyheter att läsa om där =)

Läkarbesöket

Det visade sig att Tilda har krupp-hosta. Så hon fick hostmedicin för det.. kommer inte ihåg vad den heter riktigt, men man blir riktigt slö av den! Och det vill jag lova att hon blev..somnade efter 5 minuter när hon hade fått 5 ml!

Sen har hon även fått hög feber, ligger just nu på 39 grader så det lutar åt att jag blir hemma hela veckan och tar hand om lillskrutten. Men skönt ändå att hon blev så trött av medicinen för nu kan hon ta igen den sömn hon missade inatt!
Och jag med för den delen =)

Till läkaren

Japp jag är hemma idag... ska till lääkaren med Tilda för nu har hon fått sån där jobbig hosta igen.. hon får det lite då och då, och den låter verkligen läskigt.. nästan som krupp-hosta.

Har varit till läkaren flera gånger men får alltid till svar att det går över... det kan sitta i ett par veckor, men det går över!
Alltså hon har hostat nu hela natten och så kan man ju inte ha det! Jag börjar fundera på om hon inte har nån typ av astma..?

Ja ja vi får väl se vad läkaren säger idag.

Insnöad

ja inte långt ifrån iaf... Jäklar vad mycket snö det är alltså!!!
Och kallt med! I morse hade vi -22!
Inte kom jag till jobbet heller... för i den här kommunen fungerar inte tåg eller bussar när det kommer snö... eller aa just nu är det väl likadant överallt...
Har pratat med flera stycken idag som inte har kunnat ta sig iväg till skola eller jobb...
Hoppas på ett det blir bättre tills imorgon iaf!

Idag blev jag då som sagt hemma, men det kan ju vara skönt det med. Ska passa på att städa och tvätta lite.

Ja och inte att förglömma, min stora tjej blir en ännu större tjej idag =) 8 år, fast det skrev jag ju igår... men men.
Har lite svårt att smälta det faktiskt, att jag nu är mamma till en 8-åring hahaha.
Jag tycker att dom här 8 åren har gått fort, förstå då om ytterligare 8 år, då är hon liksom 16!! Nej nu ska vi inte tänka så, vi lever i nuet ist tycker jag =)

vilket drag

ja tycker ni inte att det är ett jävla drag på den här bloggen?? haha uppdaterar en sådär 3 gånger om året typ!!

Jaja så blir det ibland.. och ingen idé att skriva att jag ska bättra mig för så blir det väl inte iaf.... jag skriver lite när jag känner för´t bara!

I morgon fyller min stora prinsessa år.... 8 år för att vara exakt... fatta 8 år!!! Helt sjukt faktiskt...
Och helt plötsligt blev jag själv äldre då också haha! Fast vad spelar några siffror för roll egentligen? Bara för att jag har 3 år kvar till 30 så betyder det ju inte att man måste bete sig på ett visst sätt eller hur!?

Nej 27 är en rätt bra ålder faktiskt... tror jag stannar där =)

RSS 2.0