Skridskoskola

Idag har Elise varit på skridskoskolan för första gången. Det började förra helgen men då var hon på kalas så hon kunde inte gå då.

Det gick iaf jättebra idag och hon tyckte att det var kul!
Och inget gnäll heller, som det brukar vara när hon åker skridskor hehe. Kanske har å göra med att hon hade nya skridskor idag. Och inte vilka skridskor som helst... utan Oliwers gamla!! Haha hon är så söt Elise.
Hon är ju lite småkär i en kille som heter Oliwer (min "granne" Helenas son).
Och hon brukar få kläder som han har växt ur :-) Dom kläderna används ju flitigt vill jag lova *ler*

Det bästa var nog en gång när jag hade köpt nya mjukisbyxor till henne... hon var väl inte så där jätteförtjust i dom för dom var ju lite långa... och hon har alltid hatat att ha strumporna utanför...MEN så sa jag till henne att Oliwer brukar ju stoppa in byxorna i strumporna... ja men då minsann då gick det bra...? hahaha
Eller aa det gick inte så bra till en början för hon tyckte inte att jag gjorde rätt... jag var ju tvungen att göra så som Helena gör!! Men nu har jag fått se hur man ska göra så nu är det inga problem längre :-)

Ja åter till skridskoskolan då, ja hon var jättenöjd och vill gärna fortsätta. så det var lite kul!
Hon vill även dit i morgon på allmänhetens åkning... men vi får se om hennes pappa har lust att åka då... själv e jag inte så himla förtjust i att åka skridskor hehe.
Fast en sak jag regarade på idag var att det var ju en del föräldrar med på isen, och dom har ingen hjälm på sig?? Tycker faktiskt att man ska föregå med gott exempel när man är på en skridskoskola...

Kommentarer
Postat av: åsa

såg att du vill ändra layoten du har...här har du ultimata sidan för det

enkelt å smidigt...

för snygg å enkel header går du in på flexter.com/se kommer inte ihåg viken av dem

http://jellypages.com/

2009-10-03 @ 20:02:59
URL: http://www.missaskervall.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0